Daisy, erkend klinisch psycholoog voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen.

daisy@solta.be

0468/54 16 75

 

Solta Daisy Van Canegem komlosvanjeangst klinisch psycholoog psychotherapeut psychotherapie Ename oudenaarde Maarkedal Zwalm Gavere Zingem Kluisbergen Ronse Brakel angst paniek piekeren trauma fobie speltherapie cognitieve gedragstherapie

Hallo, 

 

Mijn naam is Daisy Van Canegem, erkend klinisch psycholoog voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen en cognitief gedragstherapeut i.o.

 

Mijn visie in mijn beroep is dat elke persoon uniek is in zijn proces. Sommige mensen lijken zonder al te veel nadenken elke uitdaging aan te gaan. Anderen staan vaker stil bij nieuwe stappen of hebben moeite om bepaalde drempels over te steken. Het opsporen en behandelen van personen met moeilijkheden is voor mij als klinisch psycholoog een droom die uitkomt. 

 

Na mijn studies heb ik mijn expertise verfijnd met vrijwilligerswerk en bijscholingen. Concreet sta ik in voor de behandeling van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met diverse angst-gerelateerde problemen zoals fobieën, sociale angst, faalangst, nachtmerries en dergelijke meer. Bovendien zijn ook, daar vaak aan gerelateerde bijkomende zaken zoals depressie, zelfbeeld en gezinsconflicten welkom.  

 

Ik werk algemeen voornamelijk vanuit een gedragstherapeutische visie. Deze methodes combineer ik met speltherapie bij kinderen. 

 

Sinds 2018 ben ik ook gestart met een bijkomende psychotherapie-opleiding in de cognitieve gedragstherapie. Verder vind ik het belangrijk om ouders, partners of andere belangrijke dierbaren te betrekken bij het behandelingsproces indien dit nodig en gewenst is. Ik nodig hen graag regelmatig uit om vorderingen te bespreken en te luisteren naar bezorgdheden en vragen die leven. 

 

Ten slotte hoop ik een veilige haven te creëren waar iedereen in alle rust zijn verhaal kan brengen. 

Belangrijkste gevolgde opleidingen

Master in de klinische psychologie (UGent, 2012 -2017)

Transdiagnostisch werken met emotieregulatie (Sig, 2017)

Depressie bij kinderen en jongeren (UGent, 2018)

Permanente vorming cognitieve gedragstherapie (UGent, 2018-2022)

Boek je graag een afspraak met Daisy? 

Dat kan via onderstaande knop:

Terug naar de hoofdpagina